Zaman ilerledikçe pazarlama, PR ve genel olarak toplumun ilgisini çekmek daha da zorlaştı. Tabii bu da dikkat ve ilgi çekmek için daha farklı, değişik ve çılgınca atraksyonlar gerektiriyor.
Tom Cruise ve Emily Blunt yeni filmleri Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow için tam da bunu yapacak. Filmin konseptine de uygun (?) bir konseptte bir günde 3 ayrı ülkede yapılacak galalara katılmaya çalışacaklar.
25 Mayıs’ta yapılacak etkinliğin programları şöyle;
- Sabah 7:00. Açılış töreni Londra’da kırmızı halı organizasyonu ile başlayacak ve saat 9:00’da filmin gösterimi başlayacak.
Film iki karakteri de yenilmez ordularılya işgal ettikleri uzaylılarla karşılaşacakları Fransa’ya götürecek.
- 14:00 Paris’te kırmızı halı organizasyonu başlayacak ve 16:00’da film gösterimine geçilecek.
Son gala iki yıldızı da ABD’ye geri götürecek.
- 22:00 New York’ta kırmızı halı başlayacak ve 23:59’da “Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow”un New York’ta son gösterimi başlayacak.
Şehirler arasında jet’le ülkeden ülkeye geçecek, Cruise, Blunt ve film’in yönetmeni, Doug Liman, sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla iletişim halinde olacaklar.
Bir grup basın mensubu da onlarla eşlik ederek tüm gala organizasyonlarını anında takip edecekler. Üç gala da online olarak canlı yayınlanacak. Tüm dünyadaki hayranları da #EOTLive hashtag’i ile sosyal medya üzerinden yıldızları ve galaları takip edebilecekler.
Geekstra ailesiyle her konuda muhabbet için Facebook Grubumuza bekleriz.
Twitter, Youtube ve Google + hesaplarımızdan da bizleri takip ediniz, Seviniz bizi!
Tagged as: sinema, aksiyon, bilim kurgu, film, Emily Blunt, Tom Cruise, Edge of Tomorrow, ektinlik, yarının sınırında.
Post comments
This post currently has no comments.